Rozjebac to by pasowało twój łeb o krawężnik może wtedy by Ci z głowy wyszło ciągle donoszenie... Nieudacznik
Przecież sam mrozu napisał że wy również pokaźną liczbę w zgłoszeniach macie więc czemu się go czepiasz i nazywasz donosicielem ?
Bo to konfident i ten nick jest na miejscu bo wali z dupy jak kurwa przydrożna,gdyby miał z tego profit pewnie i swoją własną stara sprzedał na psach,kto uważa że ten pajac jest nie tylko w grze jak i w życiu konfitura daje like,płuc w pysk sprzedajnym kurwa
Napisze ci pewien przykład załóżmy że wszystko co napiszesz o alkoholiku masz racje np. a wzięliście do siebie grubaska który zapłacił przeciwnikom by expić po czym go wzięliście i on dalej was sprzedaje np.
Innymi słowy wszystko zależy od sytuacji w jakiej się znajdziecie niby gadacie jebac 60tki itd. Konfidenty itd. a grubasq dalej w waszym teamie xd
Hmm, podniosę twoje ego troszkę, tak Jerry dostał w lapę za to żebym mógł expic, ulżyło ci na cipce dzieciak?
Chcesz wiedzieć ile dostał ?
Więcej niż ty masz kieszonkowego na rok.
A jak cos do mnie masz, to z mila chęcią się do tej Polski wybiorę i ładnie mi to powiesz w 4 oczy, a jeśli nie to już utkaj ten swój ujebany ryj.
Co znaczy "dalej was sprzedaje?" nie rozumiem tego jakiś kolejny twój farmazon na mój temat?
Już tyle tych bajeczek wymyśliłeś ze pomału się gubię.
Ostatni mój wpis, bo nie mam zamiaru się kłócić z patolami tibijskimi.