Największy problem osób grających w Tibie, to jest ingerencja gry w prywatne życie, ja nigdy takiego czegoś nie praktykowałem, dopóki tropeheus nie zaczął wyzywać po starych, ze rucha mi matkę itp. mimo wszystko i tak nadal miałem honor i to co było w grze to w niej zostawało, a ja nie brałem tego na poważnie, ale od jakiegoś czasu widzę ze na tym otsie zrobiła się jakaś grupka zjebow którzy piszą czyjeś dane osobowe, piszą do ludzi z ich prywatnego życia, wyzywają ich publicznie na Facebooku, a na swoje obronę piszą ze wypisujemy do ich rodzin a nikt nie może przedstawić żadnych dowodów tych wymyślonych historii.
Szkoda tylko ze administracja czyt.
@Mrozu pozwala na robienie takiej patologii na otsie i forum, bo rozumiem wyzywanie się z Omenem od różnych, ale to tylko wyzywanie i nie biorę tego na poważnie, ale wysyłanie czyichś danych osobowych? Śmianie się z ludzi z downem? Udawanie ze ma się chore dziecko i udawanie laski? Co jeszcze zrobicie żeby komuś dojebac w pixelowce, czekam aż będziecie pisać do rodziców, rodziny kogoś z nas o Tibii xD
Odstawcie ta tibie bo ewidentnie macie jakieś styki we łbie pojebane, jak nie umiecie wygrać na polu bitwy to próbujecie komuś dowalic w jakieś chore sposoby o których normalny człowiek by nawet nie pomyślał.
PS. mam 70 innych fejsbukow, podajcie swoje to się zabawimy po waszemu jak taka zabawa wam się podoba