Forum zostało otwarte!
nie wiem na chuj pokazales te ukryte Headhuntery skoro nikt o nich nie wiedzial poza mna, a nie pokazales ukrytych defilerow na ktorych nikt i tak nigdy nie postawi bota ;]
Cytat: Omen w 02 Październik 2021, 10:38:35nie wiem na chuj pokazales te ukryte Headhuntery skoro nikt o nich nie wiedzial poza mna, a nie pokazales ukrytych defilerow na ktorych nikt i tak nigdy nie postawi bota ;]Oj nie prawda około 10 osób wiedziało xd
Cytat: Simon w 02 Październik 2021, 12:38:19Cytat: Omen w 02 Październik 2021, 10:38:35nie wiem na chuj pokazales te ukryte Headhuntery skoro nikt o nich nie wiedzial poza mna, a nie pokazales ukrytych defilerow na ktorych nikt i tak nigdy nie postawi bota ;]Oj nie prawda około 10 osób wiedziało xdtak, zwlaszcza ze latam tam 2gi miesiac solo xDD
Cytat: Omen w 02 Październik 2021, 13:52:16Cytat: Simon w 02 Październik 2021, 12:38:19Cytat: Omen w 02 Październik 2021, 10:38:35nie wiem na chuj pokazales te ukryte Headhuntery skoro nikt o nich nie wiedzial poza mna, a nie pokazales ukrytych defilerow na ktorych nikt i tak nigdy nie postawi bota ;]Oj nie prawda około 10 osób wiedziało xdtak, zwlaszcza ze latam tam 2gi miesiac solo xDDNo ja tam nie expiłem bo wejść nie mogłem przez lvl ale ktoś mi pokazał jak dojść i teraz w szoku jestem że niby nikt o tym expie nie wie a ponoć wiedziało około 10 osób xd