Nie moja wina, że nie czytasz ze zrozumieniem, w pierwszej odpowiedzi napisałem, że do resa przyznaje ręcznie, nie da się zmieniać wagi przedmiotów bez resa, co to za problem napisać na CTRL+R, że się ma itemy? Co do bonusów to już napisałem, że dopiero wszedł system i on ma dużo możliwości na rozwój, ciekawy pomysł z taką protekcją na moby, ale można to napisać normalnie bez unoszenia się
wiesz nie unosilbym sie gdybys cokolwiek co dodasz najpierw przemyslal
bestia w 1sqm na wave na goblecie, 15x cycow na 1 stacku na spellu 600ue, nadal podlewaczka mozesz podlac 1 krzak? blessing deed min 3 roomy gdzie wchodzisz w tp i spadasz na pizde ale pewnie tez zrobiles tego questa solo na testserwerze
(czekamy do 2k30 az randomy zrobia go) hunting areny na ktorych nie pokazuje czasu ile ci zostalo? to sa kurwa wszystko podstawy ale lepiej sprawdzic na death liscie czy czasem nikt nie bije ci randomow
dedy lizardoxow juz sie da przerzucac czy dalej bug na bugu? pierw sie nie da otworzyc potem przerzucic deda
no i oczywiscie zamiast cast systemu ktory ostatnim razem nie wypalil tym razem dodales jakis guildbonus
nie, nadal nam sie nie chce czyscic questow randomom nawet jak dodales platy do lizardow