Forum zostało otwarte!
Cytat: Alkoholik w 23 Październik 2021, 11:46:47Przyznaje ze nie blokowali pz, tylko wejście na questa , chyba ze coś mnie ominęłowejscie na questa tez bylo odblokowane
Przyznaje ze nie blokowali pz, tylko wejście na questa , chyba ze coś mnie ominęło
Skąd wzięliście coś takiego, że są miejsca gdzie można nie być w gildii (tak, ssa dostałem z zethara więc wiecie o co chodzi). Na zetharze można zabijać randomów, w gildii trzeba być.//Możecie blokować jak ktoś może wyjść z PZ, a nie, że się nawet nie da, tego nie mam potwierdzonego więc nic nie robię i czekam na cama.
Cytat: OMEN KOCUR w 23 Październik 2021, 11:55:45Cytat: Alkoholik w 23 Październik 2021, 11:46:47Przyznaje ze nie blokowali pz, tylko wejście na questa , chyba ze coś mnie ominęłowejscie na questa tez bylo odblokowane przed bramka stało 10 charów i blokowało wejście
Kiedy tak mówiłem, jeśli masz jakiegoś screena z mojej wypowiedzi to odbanuje, luz, ale wydaje mi się to nielogiczne, jak ktoś z kimś trzyma to zawsze musi być w gildii.
Co wy pierdolicie, ile było osób od nas co dostały bana na tydzień za brak gildi a wy myślicie ze przegadacie mroza i wciśniecie mu kity, grubesq ek tez od początku miał gildie tyle ze swoją A co do questa to wyjebane mam ile tam charow stało ale pisałeś ze bramka nie była blokowana nikt nie płacze ze blokowaliscie
Nie wiem nad czym się spuszczasz jak 3/4 naszych charow pobanowanych bo mrozu sobie premie na święta wypracowuje, inni dostawali bany na tydzień ale jak zobaczył 20 Charków to z mety na aukcje Bijcie te reborny i dajcie zarobić a koniec końców i tak będziecie bez charow