Forum zostało otwarte!
Cytat: Alkoholik w 04 Listopad 2021, 22:56:46Czyli kolejne osoby bez utraty charow tylko banujesz jakieś ścieki bez reborna ? XDPrzekonało Cie to z tym ze te pln na elite pkt wydaje czy jakTen zielonyzip z nimi gra, przeanalizuj dokładnie, ostatnio na Patryku mnie strapowal i po 5 sekundach oni przylecieli Powtarzam swoje pytanie po raz 100, czemu u nas są konsekwencje typu mainy na aukcje, ban na mainy, a tutaj nigdy jeszcze żadnego maina nie zbanowales ?Z racji godziny zapomniałem o jego mainach, poprawione.
Czyli kolejne osoby bez utraty charow tylko banujesz jakieś ścieki bez reborna ? XDPrzekonało Cie to z tym ze te pln na elite pkt wydaje czy jakTen zielonyzip z nimi gra, przeanalizuj dokładnie, ostatnio na Patryku mnie strapowal i po 5 sekundach oni przylecieli Powtarzam swoje pytanie po raz 100, czemu u nas są konsekwencje typu mainy na aukcje, ban na mainy, a tutaj nigdy jeszcze żadnego maina nie zbanowales ?
dobrze samgold braciejazda z kurwami
Cytat: vitamins w 04 Listopad 2021, 23:06:11dobrze samgold braciejazda z kurwamikurwa to go robila co najwyzej
sklej pizdeczke matolekarma wraca <3
gosc zbanowal analfabete powiązujac go ze mna hahahahah ty mrozu zajeb barana w sciane bo mlody expi caly dzien ,wydaje pln jak wczorja na elite pkt a ty mu postacie banuejsz cale konto ...
Ebe ma chyba bardzo fajnego msa Preziu xd