Forum zostało otwarte!
Odpowiadając na komentarz który usunąłes to dlaczego nie poinformowales go jaka jest sytuacja tylko naraziles na takie konsekwencje skoro mieszkacie razem?
Cytat: Mrozu w 04 Listopad 2021, 23:14:52Odpowiadając na komentarz który usunąłes to dlaczego nie poinformowales go jaka jest sytuacja tylko naraziles na takie konsekwencje skoro mieszkacie razem?zachowujesz sie jak dziecko odblokuj na fb a nie przed forum zalatwiasz to sprawdz lepiej ip zackerego a potem powiazuj bo mnie juz ukarales i mlodego to nie znaczy ze powiazujesz wszystko co ktos napisze moge rownie dobrze napisac jak to mlody napisal bo nie znal zasad panujacych tu alkoholik here ,samgold here i co wtedy tez bierzesz bo jakis kretyn jebnay tak napisze ? pomysl ...
kurwa chłop co pierdoli, gorzej niż ten gladiatorone XDDDMAMY TO SAMO IP ALE TO MÓJ BRAT A ON NIE GRA Z NAMI W TEAMIEhsahsahahshsaha JEBNE
Cytat: Alkoholik w 04 Listopad 2021, 23:21:59kurwa chłop co pierdoli, gorzej niż ten gladiatorone XDDDMAMY TO SAMO IP ALE TO MÓJ BRAT A ON NIE GRA Z NAMI W TEAMIEhsahsahahshsaha JEBNEty na zadnym ots tak nie ma ja gram w gidli jednej on nie chce wiec w czym problem ze on go powiazuje ? jaja jak chuj xddddd
cóż za niefortunny zbieg okoliczności, bracia grający w jednym domu, na jednym routerze, pewnie obok siebie komputery ale w dwóch osobnych teamachco ty ćpiesz ziomekKokę chcesz trochę? Do Krakowa zapraszam