Forum zostało otwarte!
Cytat: Aruniko w 09 Listopad 2021, 00:25:18no jak sie bawimy to chociazbyscie dodali all chary do gildi, ja wiem ze xordis w gildi to juz duzy wstyd no ale mc tez sie dodajehalo halo mrozu!!!blessy sobie kup konfituro albo spytaj policjanta mlodgo kopsnie ci cos z jego masywnej wyplaty
no jak sie bawimy to chociazbyscie dodali all chary do gildi, ja wiem ze xordis w gildi to juz duzy wstyd no ale mc tez sie dodajehalo halo mrozu!!!
Cytat: OMEN KOCUR w 09 Listopad 2021, 07:13:05Cytat: Aruniko w 09 Listopad 2021, 00:25:18no jak sie bawimy to chociazbyscie dodali all chary do gildi, ja wiem ze xordis w gildi to juz duzy wstyd no ale mc tez sie dodajehalo halo mrozu!!!blessy sobie kup konfituro albo spytaj policjanta mlodgo kopsnie ci cos z jego masywnej wyplatyale cię to boli piesku, musiałeś wyjebać za granicę żeby mieć na chleb, boli cię to tak samo jak nie możesz postawić się na ptero essa KUPIE OPÓR
gostek sam piszesz cos na moj temat XDDDD ja mam cie w chuju ale podjudzasz to cie wyjasniam czaisz,wypierdalaj na magazyn
ale kochasz deda, biurko pewnie pogryzles bo expic nie mozesz xDDDD SELL TLENKUPIE OPOR
ale cie boli wszystko XDhaha zaruchancupolamancu jebany essa
ok zajedz mnie godzie na loscieBEZ KAR NOSC