@Mrozu , robię temat bo chyba jednak niektórzy są bezkarni. A mianowicie chodzi o Sandała (nic sandał do Ciebie nie mam ale jak walimy z dupy każdy na każdego to jazda).
1.
e) Calkowicie zabrania sie handlowaniem kontami, postaciami lub przedmiotami w grze za RL pieniadze.
Zbanowałeś Rumeye, za to że sprzedał chary/pp do Sandała za kilka tysięcy, ale dlaczego Sandał nie dostał bana? To powinno działać w dwie strony, gdyby ludzie nie chcieli kupować bo byłyby z tego konsekwencje, ludzie by też nie sprzedawali, a w historii tego otsa z tego co kojarze to jak była sprzedaż za pln, to bana dostawała osoba która je sprzedawała, a postacie które zostały kupione za pln szły na aukcje.
2. Podkłada się randomom z innymi, a następnie ich zabija (nie mam za dużo ssów bo nie śledziłem tego ale pewnie możesz zobaczyć kogo zabiły jego postacie, a później czy osoba którą zabiły czasem przypadkowo nie zabiła którejś z jego/ich postaci
Przykładowe SS'y.
Tutaj w temacie który pominąłeś dwa podłożenia się i zabicia:
https://mrozuots.pl/index.php?topic=3250.msg19787#msg19787 (jeszcze podkwitował to sandał pisząc "essa gownie"
Pordiosowi podłożył się Dziki Bill, a 5 minut poźniej wpadli i go zabili.
3.
1735 Add 19.07-12:18 Wprowadzono system blokujący przychodzenie na większej ilości postaci niż 4 na wyspę bossów.
4. Zabijanie oraz lurowanie randomowych graczy (rozumiem tekst nie można lurować, ale zamysłem zakazu zabijania randomów było żeby mogli spokojnie expic bez utrudniania, a co to za spokojny exp jak bota na loscie nie moga postawic? a pozatym co to za lurowanie skoro oni go pushuja, mwaluja, paraluja itp.)
Nick: Vide (Polana -1) Sandał z Psikusem chcieli go zabić a później pisał na czacie że może go zabić bo Ty mu pozwoliłeś (koniec końców zgubili pz i go zalurowali)
Nick: Groszek (Zamek Lost lurowany mwalowany itp) filmiki ktoś Ci juz podobno wysyłał na pw a jak nie to ja prześle
5. Dzisiaj zaszła taka dziwna sytuacja że Fenikss padł wtedy gdy padły Sandała chary (Zethara też z nimi robił ostatnio) ja bym się dokłądnie przyjrzał czy czasem chary Feniksa nie trafiły do Sandała.
Co ciekawe po tych wszystkich akcjach i sytuacjach ani razu nie miał bana, jak to jest?