@Mrozu ty nie robisz sensu z moim banem. Ja poszedłem z Omikashi ubić Xordisa który akurat był na expowisku ba którym expilem od dawna.
Xordis zabił Omikashi, ja zobaczyłem ze był w gildi bez precedensu i powiedziałem mu ze za to bana dostanie bo tak pisało na stronie. Ty dales mi i Omikashi bana, a mi jeszcze dales na IP. Ja dalej Ciebie w ogóle nie rozumiem, zamiast pokazać gdzie niby masz te regule twoją ze czegoś takiego nie można to ty odrazu bana wyjebales z dupy? Zamykasz temat i zmieniasz zdanie, pierw mówisz ze zasady dobrze znam potem udowadniasz ze ich nie znam po tym jak pokazuje ze od ciebie napisałem zapytam się o zasadach z Randomem.
Nie chce grać gdzieś gdzie dostajesz bana za chuj wie co, jeszcze God ci człowieku pisze ze teraz płacz kiedy pytam się o wytłumaczenie tego, skracasz niby bana a potem nie. Ludzie odchodzą od serwera bo masz wyjebane w wytłumaczenie tylko pierolniesz bana i chuj.
Zamiast dawać mi bana za coś co dalej nie wytłumaczyłeś, mogłeś mi pokazać gdzie masz taka regule i ostrzeżenie dać bo co ja takiego zrobiłem ze chciałem ujebac typka na serwerze pvp?