Here you can change website language:

Autor Wątek: gruby support  (Przeczytany 46612 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

cyni0

gruby support
« dnia: 01 Grudzień 2021, 19:43:55 »
nick chara : GRANE
1452 1.09-12:04   Używanie profesji Support do PVP (leczenie podczas PK etc.) lub lurowania/blokowanie/utrudnianie expa będzie się kończyło wystawieniem wszystkich postaci gracza na aukcje.
@Mrozu

friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
late
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Osoby które lubią ten post: Samgold, Krzychu

Mrozu

Odp: gruby support
« Odpowiedź #1 dnia: 01 Grudzień 2021, 19:55:06 »
Ogólnie była zmiana aktualizacja tych wpisów z changeloga i od tego jest temat z brakującymi kwestiami na forum więc za to jest teraz ban, a nie zabranie wszystkich postaci, a co do tego co tu się dzieje to poczekam jeszcze na wypowiedź Grubasq, bo zanim dodałeś temat on też do mnie coś pisał o Was  :D
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
late
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

cyni0

« Odpowiedź #2 dnia: 01 Grudzień 2021, 19:59:14 »
tak i w jednym z tych tematow napisales ze char pvp moze ingerowac w pvp supportow jezeli maja chary pvp w gildii i go nie zbanowales, wiec wallujemy sobie supporty bo mozemy ingerowac jezeli ma chary pvp
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
late
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

GrubasQ

« Odpowiedź #3 dnia: 01 Grudzień 2021, 20:06:21 »
2. Utrudnianie profesjami PVP gry Supportowi (np. follow/lurowanie), który nie ma innych postaci w jakikolwiek sposób jest karane banem.

To jest jedna kwestia, latasz postacia PVP a masz supporta ?:) Dobry jestes. Wiec jak ja dostane bana to ty tez powinienes ;)
I kolejna kwestia filmik masz powycinany, jak przeszkadzasz mi w expieniu pushujesz i dajesz do trapa, daj od początku do końca ;)

Nastepna sprawa pojawiles sie jak twoj kochany przyjaciel latal ze mna na follow na -4 :)

Pewnie kolega nie miał cama i zawołał ciebie :)

Oczywiscie Video nie mam, to byl blef ale chyba jednak zaczne latac za kazdym razem co wy odpierdalacie bo to juz sie robi troche nudne.

To tyle.
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
late
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

cyni0

« Odpowiedź #4 dnia: 01 Grudzień 2021, 20:22:17 »
po 1 czytanie ze zrozumieniem,
Utrudnianie profesjami PVP gry Supportowi (np. follow/lurowanie), który nie ma innych postaci w jakikolwiek sposób jest karane banem.
czyli mozna utrudniac profesja pvp gre supportowi jezeli ma inne chary pvp, a mrozu pisal ze gdy masz chary pvp w gildii, a z pewnoscia je masz
po 2,
1452 1.09-12:04   Używanie profesji Support do PVP (leczenie podczas PK etc.) lub lurowania/blokowanie/utrudnianie expa będzie się kończyło wystawieniem wszystkich postaci gracza na aukcje.   z tego zmienia sie tylko tyle ze jest ban a nie aukcja, z filmu mozna jednoznacznie stwierdzic ze jest to blokowanie/proba lurowania(zabicia z mobami przy uzyciu mw)
po 3,
nie bede wstawial czegos co ty chcesz, odpal sobie cama i sam nagrywaj nie bede wrzucal to co ty chcesz bo szkoda mi na ciebie czasu, wszystko czego nie ma na filmie jest zgodne z regulaminem i napisalem o tym w tym wpisie &1 &2
« Ostatnia zmiana: 01 Grudzień 2021, 20:24:03 wysłana przez cyni0 »
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
late
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

OMEN KOCUR

« Odpowiedź #5 dnia: 01 Grudzień 2021, 20:26:24 »
ja tu nie widzę podstaw do bana, przeszkadzaliscie mu postaciami pvp expic na supporcie to po pierwsze a po drugie macie supporty więc trzeba było przyjść i go zabić a nie kolejny płacz wylewac na forum

zapomnialbym, zajedzcie fantazje
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
late
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

krist154

« Odpowiedź #6 dnia: 01 Grudzień 2021, 20:26:33 »
Witam serdecznie :)
czyli co jezeli po expie biega support to ja juz wtedy tam niemoge expic? xDD troche wtedy by to bylo smieszne :d bo na expie moze byc kazdy a ja w zaden sposob nie ingerowalem w jego expa tylko poprostu zabijalem monsterki :) a Ty ziomus mnie trapowales i wypisywales rozne rzeczy... wiec sie zastanow co Ty wgl chcesz osiagnac placzem na forum.... xd btw. moze wyjdz zwyklym charkiem na expiole a nie supportem to wtedy bys nie musial plakac na forum :(
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
late
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

cyni0

« Odpowiedź #7 dnia: 01 Grudzień 2021, 20:27:31 »
nie widzisz podstaw do bana? regulamin jasno mowi ze nie mozna wallowac supportem postaci pvp XD
@Mrozu posprawdzaj co odpisal i ja odpisalem i wykonaj wyrok

PS:fantazja zajechana na warmasterze, a dzisiaj gruby na loscie
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
late
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

OMEN KOCUR

« Odpowiedź #8 dnia: 01 Grudzień 2021, 20:28:44 »
czyli co jezeli po expie biega support to ja juz wtedy tam niemoge expic? xDD troche wtedy by to bylo smieszne :d bo na expie moze byc kazdy a ja w zaden sposob nie ingerowalem w jego expa tylko poprostu zabijalem monsterki :) a Ty ziomus mnie trapowales i wypisywales rozne rzeczy... wiec sie zastanow co Ty wgl chcesz osiagnac placzem na forum.... xd btw. moze wyjdz zwyklym charkiem na expiole a nie supportem to wtedy bys nie musial plakac na forum :(

przeciez to wy placzecie przyglupie XD
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
late
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

GrubasQ

« Odpowiedź #9 dnia: 01 Grudzień 2021, 20:30:50 »
Czego ty pajacu piszesz? follow to nie ingierowanie w mojego expa ? dales perfidnie follow 2 charami i cos jeszcze tutaj piszesz, wez wypierdalaj za przeproszeniem.

Co za zakłamana guildia cala jprd xDDD Widać ze nie umiecie inaczej. Ale piłeczka sie odbije predzej czy pozniej :)

Jak ma banowac niech banuje, dla mnie to lotto, a odpisywaniem i bronieniem nazywasz placzem to ty idz do psychologa.
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
late
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

OMEN KOCUR

« Odpowiedź #10 dnia: 01 Grudzień 2021, 20:32:05 »
nie widzisz podstaw do bana? regulamin jasno mowi ze nie mozna wallowac supportem postaci pvp XD
@Mrozu posprawdzaj co odpisal i ja odpisalem i wykonaj wyrok

PS:fantazja zajechana na warmasterze, a dzisiaj gruby na loscie

pionsi wallowal na murach i mrozu pisal ze za to nie ma bana, regulamin nie został zupdatowany także obowiązuje stara zasada. Zamykam

ps. niezły zajazd fantazji, ostatnia deska 4dni temu XDDD zajedzcie fantazje ajee
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
late
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

krist154

« Odpowiedź #11 dnia: 01 Grudzień 2021, 20:32:12 »
omen zamknij leb pajacu z magazynu Xd wez udzial w programie lombard na magazynie prowadzacego przez idiote

ja sie odnosilem do slow grubasqa ktory mi plakal w tibioszce ze dostane bana za expienie bo on jest supportem :)
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
late
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

GrubasQ

« Odpowiedź #12 dnia: 01 Grudzień 2021, 20:34:42 »
omen zamknij leb pajacu z magazynu Xd wez udzial w programie lombard na magazynie prowadzacego przez idiote

ja sie odnosilem do slow grubasqa ktory mi plakal w tibioszce ze dostane bana za expienie bo on jest supportem :)

Wyjdz ty kretynie na dwor bo masz mozg zajebany sperma kolegi z guildi ;)

A po za tym jak moglo byc to pvp, jak nie bylo nigdzie charow supportow waszych ?XD wiec co ja mam stać nic nie robić a wy możecie robić co chcecie pvp charami ?XD
A Mwale da sie przebic, i nikt was nie bil wiec jakie tutaj bylo pvp ?XD
« Ostatnia zmiana: 01 Grudzień 2021, 20:36:21 wysłana przez GrubasQ »
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0
like
0
dislike
0
late
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

OMEN KOCUR

« Odpowiedź #13 dnia: 01 Grudzień 2021, 20:35:13 »

pragne ci przypomniec że nie masz matki przed soba 14 latku takze utkaj tam dziure i siedz cichutko bo nikt cię pod uwagę nie bierze nawet, a próbujesz zabłysnąć.
friendly
0
funny
0
informative
0
agree
0
disagree
0
pwnt
0