Świetne święta na rexii, Mikołaj dla 28 graczy, znerfione bez sensu itemy, to moje pierwsze "święta" na rexii, spodziewałem się, że bedzie miło i przyjemnie, żeby każdy dostał drobną pierdółkę, ale widzę, że to tak po polsku bardziej, żeby przypadkiem za dobrze ludziom nie było
Tak samo ja mogę napisać, że Ty piszesz po polsku bardziej, gdyż Mikołaj ma teraz możliwość dawania bardziej wartościowych nagród, a że wielu z Was ma teraz mase MC to włączanie w to innych rebornów nie pomaga, zresztą zależy mi na tym, aby jak najwięcej osób robiło 4 reborna, a nie siedziało z 717k na 3 rebie.
Jedyny plus jaki znalazłem tej aktualizacji to poprawiony otclient (nie buguje podczas bossów). Więcej się nie doszukałem. No cóż jak to mówią w tym roku świat nie będzie, Grinch zawitał na rexie.
poprostu farta miales tym razem mrozu nic z tym nie zrobil cos mi sie wydaje
No widzisz, mylisz się, trochę czasu to zajęło ale przez pewne zmiany z raidami udało się
Ludzie nie wbijają 4 reborna bo się poprostu nie opłaca ( tymbardziej randomom) bo:
-samo wpisanie reborna kosztuje 50k pp (a przy dzisiejszych czasach jak znerfiles wedki, nie dodajesz kasyn, nie ma zbytnio sposobu na zarobki pp)
-bless kosztuje 660dc (czyli masz na 1.5 deski na dzień, niektórym w ogóle kasyna nie działają, niektórych wypierdala po 15 minutach, nie ma miejsc)
-exp zmniejszony o 50%
-korzyści teoretycznie to są nowe itemy, ale w praktyce większość jest nie do wykonania, a dla randomow to już wogole awykonalne
Moim zdaniem jak robisz otsa pod randomow, to powinieneś dostosować tez pod nich questy a nie ze gildia 20 osobowa nie umie zrobić questa a Ty się dziwisz ze ludzie zostawiają chary na 3 rebie 717¥