Forum zostało otwarte!
aa i niech mi wkoncu odpisze co z poniedzialkiem, bo nie wiem czy innej kurwy szukać czy normalnie.
Cytat: xoordis w 27 Grudzień 2021, 12:23:31Cytat: Snieg w 26 Grudzień 2021, 21:16:13aa i niech mi wkoncu odpisze co z poniedzialkiem, bo nie wiem czy innej kurwy szukać czy normalnie.Cytat: Snieg w 26 Grudzień 2021, 21:16:13aa i niech mi wkoncu odpisze co z poniedzialkiem, bo nie wiem czy innej kurwy szukać czy normalnie.Juz widze jak koledzy Ci z podnietki klaskali jak to pisales. Uwierz mi, ze gdybym Cie spotkal ludzki podmiocie to bym Ci tak ladnie glowe o kraweznik poglaskal, ze Twoja rodzicielka by musiala testy DNA robic, zeby Cie poznac. Bez pozdrowien dla scier i malp.Ciśnie po starych i udaje kozaka cały czas pisze że rozpierdol itp a mówisz mi chcesz adres to się ucicha XD
Cytat: Snieg w 26 Grudzień 2021, 21:16:13aa i niech mi wkoncu odpisze co z poniedzialkiem, bo nie wiem czy innej kurwy szukać czy normalnie.Cytat: Snieg w 26 Grudzień 2021, 21:16:13aa i niech mi wkoncu odpisze co z poniedzialkiem, bo nie wiem czy innej kurwy szukać czy normalnie.Juz widze jak koledzy Ci z podnietki klaskali jak to pisales. Uwierz mi, ze gdybym Cie spotkal ludzki podmiocie to bym Ci tak ladnie glowe o kraweznik poglaskal, ze Twoja rodzicielka by musiala testy DNA robic, zeby Cie poznac. Bez pozdrowien dla scier i malp.
Wszyscy wiedza ze jestes Xor osrancem wiec w czym tu problem , Pionek jestes w grze nic wiecej.