A co wy myślicie że każdy quest na tym ots ma być wykonalny xD żeby zrobić questa macie zbankrutować
Bartekkkkk wstawaj ZESRALES SIĘ. 🖕🖕🖕!!!
Każdy na tym otsie wie że gdyby nie ten godek Grzyb czy tam krzyż ( jeden chuj jak mu tam jest ) to byś nawet nie miał spela na target. Czaisz???
Hmm i piszesz kolejny raz jedno i to samo żeby się dowartościować/uspokoić xd
Na KAŻDYM queście wale mniej desek od was na blessingu łącznie chyba 6 licząc 4 postacie to chyba coś znaczy ?
Jedna osoba miała by robić całe questy od 4 reba ciekawe może target da rade ale resztę nie tak więc wylewaj swoje żale/ból gdzie indziej bo przyczepiłeś się do mojego postu który napisałem żartobliwie xD
Już wam kiedyś napisałem że ja wole mieć dwie czy trzy osoby godne zaufania niezależnie od umiejętności w tą grę niż bandę ćpunów czy alkoholików którzy ledwo rozumieją co się do nich pisze/mówi i nie są godni zaufania :p
Piszesz coś o dwóch trzech osobach godnych zaufania .... a sam chyba zapomniałeś że nie jesteś tego godny !!!!
Wolę grać z tak zwaną bandą ĆPUNÓW CZY ALKOHOLIKÓW niż z takim oszczańcem jak ty .......... niby coś tam grałeś ale PIERWSZY SPIERDALAŁEŚ gdy reszta walczyła do końca !!!!!
Więc kto tu jest godny zaufania a kto nie BARTEK !!!! Obie Gildie na tym otsie się z ciebie śmieją i będą śmiać ......
PS. Chyba zapomniałeś pomnożyć razy dwa dedy z blessing deda !!!!! Slaba pamięć ? są na to tablety !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hmm ciekawe to co piszesz jak bym był nie godny zaufania to by mi ludzie nie ufali ? No ja wiem że np tacy wy się zaliczacie niby do ludzi no ale nie przesadzajmy nie bierzmy takich pod uwagę :p
Nie przypominam se bym kiedykolwiek uciekł w trakcie walki ot tak se zresztą wy nawet walk nie dajecie więc nie powinniście się na ten temat udzielać xd
Kto się śmieje ten się śmieje nie obchodzi mnie co myśli o mnie patologia a wręcz ta patologią później się do mnie pucuje sam zresztą widziałeś
Ja sobie przypominam jak wpadaliśmy na losta na +4 po target ... i zalogowała Przeciwna Drużyna ... i co zrobiłeś
?? wpisałeś utana vid i spierdoliłeś na mury gubić pz gdzie my się biliśmy przy zejściu na -1 .... a potem powiedziałeś : ,, oo padliście już " po czym wszedłeś do PZ .... taki byłeś grajek super !!!!!!!!!!!!!!
PS. piszesz mi że nie daje walk .. a jak były walki to ciebie nigdy nie było ... logowałeś o 23:00 i robiłeś taski do 3:00 a potem znowu spierdalałeś z TS ... TAKI BYŁEŚ WIELKI GRAJEK !!!!!!!!!!!!!!!
.................... pamiętasz sytuację na magistrach jak poszedłeś do enemy TEAM
? jak wpadliśmy po was .... pierwszy zawinąłeś LOTĘ na sam koniec mapy i wpisywałeś utana vid i gubiłeś PZ wiec co ty mi pierdolisz o WALKACH jak na nich nie byłeś ..........
JEDYNE WALKI NA JAKICH BYŁEŚ TO NA QUESTACH Z CYCAMI I Z KRZYŻEM I NIC WIĘCEJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!