No dokładnie. Pytałem jeszcze grubo przed nowym rokiem, czy można zrobić gif, bo mam fajny pomysł, a na jednym nie dam rady. Krótka odpowiedź: "można". Upewniłem się czy w zakładce jest mozliwosc dodania gifu. Jakoś wcześniej nikt nie pytał o to i nikt przez 3 lata gifa nie zrobił. Ciekawe...
Co do Mosta to fakt. Jako pierwszy ułożył z ogólno dostępnych przedmiotów, a później już widać było jak leci masówka. Nie ma się co dziwić, bo wybór był mały, ale jednak dziwny byłby to zbieg okoliczności.
Co do Twojego domku Iplus, to jest on ogólnie spoko w moim mniemaniu, aczkolwiek jest jedno wielkie "to samo". Nie widać różnorodności mimo wszystko, itemy na tyle się zlewają ze sobą, że są w ogólnym rozrachunku prawie niewidoczne.
Rozumiem zamysł, bo był przynajmniej inny niż reszta i szczerze wierzę w to, że miałbyś szansę na topke gdybyś zrezygnował z kilku rzeczy, albo po prostu każdy pokój zrobił w inny sposób. Zniszczyło Cię to, że chciałeś za dużo, za mocno, za bardzo.
Mimo wszystko głowa do góry. I powodzenia następnym razem. Kolejnym razem każdy będzie miał większe szanse,
@Edit
Oczywiscie wygrana w konkursie nie czyni mnie ekspertem, wypowiadam tylko moje zdanie na ten temat.
Nie jest to przytyk w Twoja strone, a konstruktywna krytyka. Kazdy sie z nia musial zmierzyc wstawiaja swoja prace.
Obstawiam, ze jest duzo wiecej osob, ktore nie popieraja mojej wygranej, niz tych co uwazaja, ze jest git.