no tak sklej ekipe wy nie wybijecie, trudne nie wybija i kurwa nie ma innej ekipy na tym otsie xdd. A czy ja powiedziałem że za darmo macie zapierdalac mg wam dac 20k pp i essa . Po prostu zrozumcie że kurwa randomów jak ja na 4 rebie ilu jest ?. Pytałem się Gości z trudnych spraw, nawet mówiłem że exp coiny mg ogarnąć na wejście i zapłacić w pp to usłyszałem że im się nie chce xd
Sluchaj... Wytlumacze Ci to na ludzki rozum, tak skleic ekipe, myslisz, ze ta "ekipa" z ktora latam na questy, wziela sie w ciagu dwoch/trzech dni? Nie, tez musialem poczekac, by sie niektorzy ludzie wyexpili, zanim My losta zaczelismy robic, podkreslam SAMI, to mielismy 3/4 reby, nie musielismy sie przynajmiej nikogo doslownie prosic, bo fakt, jest to meczace... Ostatnio robilismy ueka, nie mielismy zadnego edeka, to musialem szukac jakiegos 4 reb edeka, ktory jest randomem i zeby nie mial powiazania z zadna gildia ( Bo od razu, na plecach by sie znalazly precedensy ) i go szukalem z 5 minut na stronie, to jedno xD Powiem Ci szczerze, w tej ekipie co latamy na te "trudniejsze" questy, to jest max 6 osob, wole miec mniejsza - skromniejsza ekipe, ale wiedza co to magic wall i wiedza jak go uzyc, niz miec milion randomow, ktory jeden zajebie przypadkowo miss clicka, drugi nie wie jak uzywac krzakow/mvalli itp... Musisz poczekac, by ludzie sie expili, to nie jest tak, ze znajdziesz jakas "swoja" ekipke, w ciagu tygodnia
Nie zapraszam wiecej do dyskusji, to jest poradnik nt. questow, a nie do zasmiecania...