Witam.
Nie jestem skory do takich zagrywek, ale Panowie z Precedensu troszke za bardzo sie poczuwaja, kiedy to Gity postanowily sobie troszke odpuscic.
Golym okiem widac, ze jak Gity zaczely sobie odpoczywac, to czesc z Was zaczela sie panoszyc (nie mowie, ze wszyscy) i nagle Was sie wiecej robi i robicie jakies krzywe akcje.
Postacie zbieraja sobie itemki do Patryka i najwyrazniej komus to przeszkadzalo.
Owszem mam fraga na swoim koncie, bo prawdopodobnie "Pan" z Precedensu padl w momencie zbierania Giant Eye wraz ze mna.
Oczywiscie nie mozna zostawic tego bez odzweu i grac dalej, tylko trzeba pokazac swoja "sile" (phi
) i zabic mi full afka, po czym pisac do mnie wyzwiska (obstawiam, ze jest to objaw stresu po popelnionym "wykroczeniu")
Jeszcze pisac mi o nieznajomosci regulaminu, ze niby ja sie podkaldam? Serio...? Taka masz linie obrony? Mozliwe, ze sie podlozyles, po czym zabiles mnie 3 charami i to niby ja sie podlozylem pod 3 chary?
Gdzie jeszcze godziny zgonow mowia same za siebie
Pozostawiam to do rozpatrzenia, ja sie wiecej nie wypowiadam. Uwazam, ze trzeba byc conajmniej glupim, zeby myslec ze takie akcje sa zgodne z regulaminem, tym bardziej, ze to nie pierwszy, ani nawet osmy raz gdzie sie podklada ktos z Waszych
.
Unikalem zawsze z Wami jakiejkolwiek zwady chociaz mam wiele do wypowiedzenia sie na temat Waszej Gildii. Nie potraficie nawet sie normalnie odezwac do ludzi (Tu o dziwo macie moze z jeden lub dwa wyjatki), myslicie, ze serwer jest Wasz. Ale przykro mi, sa tu tez inni i szacunek do drugiego czlowieka sie nalezy. Wasz problem jest taki, ze Wy nie szanujecie nawet siebie nawzajem.
Placze w stylu, ze to niby ja placze o lvl zostawcie dla siebie i swoich kochanek na Badoo, bo zabijacie mi postac ktora lata tylko na Bossy i Patryka (ktora nie bedzie miala wbijanego kolejnego reba nawet).
Wyzwiska tez odpusccie moze, co? Bo jak bedzie zaraz widac na zalaczonym SSie, nie potraficie skleic zdania bez wyzwiska, gdzie ja nawet ani razu sie bez szacunku do Was nie odezwalem
. Z reszta na forum tez inteligencja nie grzeszycie
PS. Pisze w liczbie mnogiej, bo Ci ktorzy wiedza do kogo pisze sami sie pewnie odezwa, bez wytykania palcem
Dalej pozdrawiam i zycze troszke dystansu Panowie, bo Was te nerwy wykoncza przed 30.