Forum zostało otwarte!
Śmiech na sali to jest ban na tydzień @Mrozu w listopadzie pisałeś o nim to samo https://mrozuots.pl/index.php?topic=3259.msg19921#msg19921 W maju pewnie znowu będzie sandał ostatnia szansa XD
Sami się z tego śmiejecie ze jesteście bezkarni Ressier stracił 7 charow 3-4 reby bo sobie expil nikomu nic nie robiac na innym IP a Ty odpierdalasz randomow 10 razy i za 11 dostajesz bana na tydzień sprawiedliwość jak chuj Albo jak robilismy questa i 2 osoby zwyzywaly a 5 innych dostało bany za lajkowanie postów
Cytat: Alkoholik w 16 Styczeń 2022, 11:17:48Sami się z tego śmiejecie ze jesteście bezkarni Ressier stracił 7 charow 3-4 reby bo sobie expil nikomu nic nie robiac na innym IP a Ty odpierdalasz randomow 10 razy i za 11 dostajesz bana na tydzień sprawiedliwość jak chuj Albo jak robilismy questa i 2 osoby zwyzywaly a 5 innych dostało bany za lajkowanie postówMniejsza szkodliwość czynu, to, że jest parę dowodów na sandała, że zabił jakiegoś gracza raz nie oznacza, że mu zabiore od razu chary, albo zbanuje na miesiąc jak taka sytuacja nie dzieje się ciągle, nikogo nie gnoi. Ressier specjalnie zakupił VPS, aby bezkarnie sobie expić chary. Co do robienia questów to tam chodziło o Cynia, który próbował sprzedać za PLN charcoki.
Przecież tam była dużo grubsza sytuacja, on nawet jak go pytałem udawał randoma (ressier), tak samo w tematach na forum się zarzegał, że jest randomem. Ręka rękę myje to oczywiste, ale no przesadzasz alko.
Cytat: Mrozu w 16 Styczeń 2022, 11:40:36Przecież tam była dużo grubsza sytuacja, on nawet jak go pytałem udawał randoma (ressier), tak samo w tematach na forum się zarzegał, że jest randomem. Ręka rękę myje to oczywiste, ale no przesadzasz alko.A no to sytuacji z ressierem nie znam dokładnie, ale bardziej uważam ze ten cały zakaz powinien być albo wyjebany całkiem w pizdu, albo jakieś konkretne konsekwencje bo jak niejednokrotnie widziałeś bany na tydzień nikogo nie ruszają. A my dostaliśmy kiedyś po permie i od tego czasu randomow się nam odechciało zabijać dlatego tak mnie boli to ze my dostaliśmy z miejsca takie bany, a tutaj takie cyrki xD
Widzisz jak my graliśmy to wy konfiliscie, teraz role się zmieniły xD A pozatym ja nie konfie tylko udowadniam ze Mrozu jest jednak trochę niesprawidliwy sklejając do kupy czyjeś konfienie xDA przy okazji dobrze dla sandala brata nosa i wątroby jak tydzień odpocznie