Ziomus ja wiem se z twoja inteligencja nie jest ci latwo ale sproboj wziac kartke przepisac to wszystko przykleic sobie na czolo i usiasc przed
Pięknie nawet nic nie trzeba pisać bo sam się wyjaśniasz tak jak już kiedyś pisałem jeszcze z pół roku i będziesz na tym samym poziomie inteligencji i gry co trawa i xoordis i już są tego pierwsze objawy
NAKLEJ TO SOBIE NA CZOLE I SPROBOJ ZROZUMIEC
elegancko zgnojony, teraz mozesz robic podjazd na boostera albo zajedz nam chary, czekamy na upce
SPROBOJE
Ty myślisz ze każdy ma tak nudne życie jak wy żeby o 24 w niedziele upke robić żeby mieć 1% dmg albo jakiegoś boostera z 5 uzyciami, kiedyś bys to zrozumiał ale teraz jesteś do tego stopnia odklejony ze jak spać idziesz to boty na alarmach zostawiasz albo wogole nie spisz żeby przyexpic
Wystarczy ze sobie na castle wejdziemy czy bossa i was skopiemy na normalnych gatherach a nie bawić sie z No lifami co ich plan dnia wyglada 8h pracy, 13h gry i 3h spania
Wyjdź na normalny gather powalczyć a później coś szczekaj bo narazie to wy jesteście quest/snejker team a taka gra sie już nudzi, ale co ty o tym wiesz jak tobie już drugi rok leci jak bota na alarmach pilnujesz i questy w nocy robisz albo w niedziele
Otsik bezzmiennie odkąd sztywno wyjebalo xloga nasz , bez pozdrowień zamykam