Tak jak poprzednik random napisał. Dzięki mas resom dało się chociaż questy zrobić, bo jak chcesz robić jakie kolwiek questy jak dajesz dla bestii i cycow UE na cały ekran ze nawet druid nie może podejść z siochem bo pada od UE.
Jak dla mnie to mas res powinien być przywrócony albo chociaż exura sio, dodatkowo żeby jakoś druidy się na questach przydały to zmniejszyć zasięg UE tych dwóch potworków, bo Ty kiedyś pisałeś ze chciałbyś żeby ludzie wbijali reborny, a w żaden sposób ich do tego nie zachęcasz, bo narazie to wyglada tak:
korzyści z 4 reba: target którego nie zrobisz, UE którego nie zrobisz, goblet którego nie zrobisz, 10% dmg
Dodatkowo korzystając z okazji, chciałbym poruszyć temat kasyn i dc, to kolejna kwestia przez ktora zachęciłes randomow do zostania na 2 rebie, a jak wyjebiesz christmas Bp, to nawet na 1
Nie wiem nawet ile leci teraz z kasyn bo po 1 zacina je w chuj, po 2 szkoda mi pradu żeby zostawić odpalonego kompa dla kasyn, ale powiedzmy ze 100dc, czyli mając takiego 3 reba, 3 kasyna nie wyrobią Ci dziennie na 1 blessa, a zbieraczek nie postawisz jak nie masz maga 3 reby albo ek/rp, zmniejsz cenę blessow na 3/4 rebie adekwatnie do tego jak zmniejszyłeś kasyna, albo przywróc stare kasyna bo takim posunięciem stracisz sporo graczy xD