To niezle zakończenie kariery, w każdej chwili mogę wejść i odbić castle czy tam bossa ale nawet mi się bota stawiać nie chce ani bossów robić.
Ty jesteś głupszy niż myślałem xD pisze ze support 4 reb bez achi, bez marszalka bije 75milionow z UE od , a ja z marszałkiem msem 4 reby full achi bije 40 milionow z vatus cego, czyli support bije 100% wiecej, ale nie wiem co Ty tutaj próbujesz udowodnić xD
Wstawiasz gyazo jak Pele bez marszalka, pewnie na lost secie bo jesteś farmazonem wali 78 milionów w Drakonixa czyli tak czy siak 100% wiecej od vatus cego xD
Weź już lepiej omen nic nie pisz bo Cię dzisiaj 3 razy wyjaśniłem i zmiazdyzlem argumentami i coraz bardziej się ponizasz.
Dam Ci jeszcze jedna szanse, wstaw gyazo jak pele wali vatus cego a zaraz po tym tego UE i zobaczymy jaka jest różnica XD
Idź tam gobleta rpgowcu rob a nie poć się na forum
Ziomek ja twoja kariere juz dawno zakonczylem, ani nie jestes jakims grajkiem ani kurwa nawet przecietniakiem a sie wypowiadasz co drugi post na temat pvp xD
Kazdy wie, ze piecze cie dupsko bo mamy zrobiony spell a wam zehdzie jeszcze tak conajmniej kilka msc zeby jakikolwiek podjazd zrobic. To samo do upki a jux nie wspominam o goblecie
gl
support bije tak jak powinien nie wiem co ty tu probujesz namieszac farmazoniarzu ale
@Mrozu w koncu przestanie sie sluchac jakis krzysiow, daunlentili czy takich alkoholikow co pierdola smutny na okraglo caly dzien i mysla ze wystosowali jakis argument xD
ms > druid > supp > rp > ek
Kogo interesuje ile bijesz z cego i jaki jest przelicznik na supporcie skoro i tak bije mniej niz druid.
A szanse to ci moge dac ja, kup rece, pokaz ze cos umiesz dopiero dam ci prawo glosu, poki co jestes zjadany na forum co post, a krzysiu bije ci brawo bo juz zapomnial jak sie czyta tyle w jaskini bez swiatla siedzial.
Najsmieszniejsze jest to, ze na temat spella wypowiadaja sie najwieksze randomy, a jedyne kiedy widzieli spella w uzyciu to jak wam fantazja z sandalem 7 charow zlamala na ue.
Nie pozdrawiam