No ciężko, żebym nie pytał jak zwyzywałeś połowego tego otsa i to nie raz. To chyba by było coś nie tak gdybym Cię wziął, a oni by się na to nie zgodzili tylko cieszyli się, że osoba, która ich wyzywa od kurew itp. jest w administracji bez ich zgody
Do czasu tego tematu miałem jakieś hamulce i zaangazowanie, a później to już wyjebane i jechałem z innymi ludzmi ale wcześniej tylko oponentow wyzywałem wiec bez przesady z ta połowa otsa xD a to według Ciebie mamy sobie lisciki miłosne wysyłać? Wyzywanie to normalna rzecz w tibi bo to część taktyki, im bardziej wkurwisz oponentow tym bardziej przykładają się do gry i jest ciekawiej, takie tropeheusa to 2h Krzychu powyzywa i 3 dni nie śpi i za nim lata
Szkoda ze nie pytałeś o zgodę kogoś z obu gildi jak brałeś jakiś randomow co miesiąc grają, a 2 tygodnie na helpie popisali do administracji, a jak ktoś na helpie pyta o coś a 3 osoby z administracji online to nie znają odpowiedzi na pytanie i afkow udają
Ty jesteś ownerem i Twoja decyzja jest zawsze końcowa i najważniejsza, jakby ktoś z oponentow dostał tutora to pewnie tez byśmy płakali ale nikt z takiego powodu by xloga nie wyjebal czy nie wiem co sobie wyobrażasz pytając o zgodę