Na nic Twoje postacie , punkty jak masz definitywny zakaz wyjścia z pz. Próbujesz dostać się i zabłysnąć w Administracji, bo Ci granie nie wychodzi. Funkcja pucybuta to ostatecznie, bo Kulturą to ty nie darzysz.
Zakaz wyjscia z pz, niezle
Jakby komukolwiek się chciało tutaj grać jeszcze to wystarczyło by 5 osób żeby te wasze 15-20 osób nie expilo w ogóle, ale ze rok się nic nie działo i robiliście taski po nocach jak normalni ludzie spali, to ludzie od nas znaleźli sobie inne otsy, albo inne gierki, a wy nadal myślicie ze to wasza zasługa xDD
Co tam ze do usunięcia statusu randoma grało od nas 5 osób, a mimo wszystko bossy i castle przez rok było cały czas nasze, chyba ze raz na dwa tygodnie randomowo pozbierali oponenci 11 osób i sobie wybiegli o 3 w nocy, albo castle odbili. No ale coś wmawiaj sobie coś dalej, a tak pozatym masz chuja do gadki bo jesteś zwykłym randomem który nie zaliczył nawet żadnej walki na tym otsie, a twoje jedyne osiągniecie to pierdolenie glupot na forum z których każdy ma bekę i robienie domku, którego na 200 osób na otsie 5 widziało, a Ty piszesz jakieś tematy na forum jakby to kogokolwiek interesowało sam się osmieszajac klaunie
A co do administracji to nie chce tutora i pisałem to mrozowi na pw, tylko mam bekę z sposobu wyboru osób do administracji, ale Ty jesteś za głupi żeby to zrozumieć, bo fakt ze mądrze na forum piszesz nie świadczy o tym ze jesteś mądry, czego genetix albo Ty jesteście czystym przykładem
PS. Omen napisałem tego posta w dwie minuty żebyś nie pisał ze cały dzień na forum po takim wypracowaniu siedziałem, jak chcesz korki z polskiego to pw