Forum zostało otwarte!
Dzień dobry mam parę propozycji odnośnie aktualizacji no więc tak1.Zrobić questa na Lost Knight Legs oraz Lost Paladin Legs żeby dawały chociaż 1% prota więcej i z 5% HP więcej2.Dodać więcej expów Puszek/Drakonix/Stone Pterodactyl3.Proponowałbym żeby moby sie szybciej respiły na expach z tego powodu że nie raz zauważyłem że na niektórych expach jak biegają z 2-3 osoby to praktycznie nie ma mobów4.Booster zmienić żeby nie dało sie go aktywować na samym sobie bo już miałem akcje że użyłem boostera na boosterze xd5.Dodać możliwość wchodzenia 3 reb na ptero i serpenty bo szczerze teraz dużo osób rebornuje i odechciewa im sie expić na tych old defiler albo na tych ptero dla gildi bo tam czyszczą co 2h xd6.Proponowałbym zrobić questa na Lost Paladin Armor byłby to duży plus bo jego cena by spadła plus byłby łatwiejszy do zdobycia co by ułatwiło ludzią co grają RP bo bez tego armor RP ssieTo są moje propozycje może niektóre mogą być bez sensu ale to tylko mój pogląd i ja to tak widzę możecie dodawać propozycje i komentować jak wy to widzicie Strzałka pozdrawiam całą administracje AAA i jeszcze taka sprawa żeby wywalało tak po 3-4 minutach po staniu przy deposite bo wiele osób tam ustawia afka i nie da sie nawet itemów przerzucić
1. Tak jak napisał Krzychu.2. Można coś dodać z Puszków, fakt.3. Na których dokładnie respach?4. Sprawdze5. Do przemyślenia6. Wtedy straciłby swój atut, czyli właśnie to, że nie jest dostępny z questa.
3. Potwory like achady docelowo będą usunięte.5. Hmm6. Czemu nie chcą? xD