Nie chce mi się odwoływać do wszystkiego tutaj, bo po prostu nie warto, ale dodam kilka faktów od siebie.
1. Tibijska społeczność to nadal dno, tylko że ciągle się zgłębia.
2. Ludzie dalej płaczą o pvp na evo (tym bardziej na x999999999999999999999999999999999)
3. Pvp w tej gierce wymieraŁO od 2014r. a na dzień dzisiejszy już wymarło prawie zupełnie, zarówno na otsach, jak i na rl tym bardziej. Jakieś 75% teamów odeszło dawno w pizdu.
4. Ludzie nadal skaczą sobie do gardeł i "ruchają matki" tylko dlatego, że ktoś ma odmienne zdanie.
Prawda jest taka, że nigdy każdemu nie dogodzisz. Zawsze są ludzie, którzy się biją i Ci, którzy expią. Jakby miał słuchać i dogadzać każdemu, to by musiał nie dość, że czytać wiadomości tych "AMEW", to jeszcze to realizować, co zajęłoby mu cały dzień prawdopodobnie, a raczej kokosów z tego OTSa nie ma. Jakbyście potrafili się między sobą jakoś dogadać, ustalić co trzeba zmienić (obiektywnie, ani nie pod Wasze 300k lvle, ani pod ich 200), to byłoby mu łatwiej na pewno. Z perspektywy mojej grania na tym OTS (od Riverii, Rexii, Sandotsa, DarkSand otsa itp...) jest to na pewno edycja z TOP 3, więc AŻ takiej tragedii jak piszecie nie ma, uwierzcie.
Podsumowując, traktujcie to jako rozrywkę, a nie jako część swojego życia, albo całe swoje życie. Pozdrawiam normalnych ludzi którzy jeszcze grają w tę grę. MOŁST HEJTED FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF-NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.
PS. Jedynym pozytywnym zaskoczeniem w tym temacie jest dla mnie Lolop, myślałem, że jesteś większym spierdoleńcem. Bez płaszczenia się przed nikim ofc.