Już dawno nie odpisuje Alkoholikowi i Wam radzę to samo. Tylko posty mu nabijacie a jemu próbuje coś dygnąć z wrażenia 😂 Karierowicz z pod depo. Nawet domek sobie kupił aby go nie zajebali po drodze, taką bezkarność sobie wykreował przez lata gry. Jak mu nie wyszło jako player „ chciał „ zabłysnąć w Administracji 😂
Ale kim Ty kurwo jesteś jakimś jebanym randomem który przez cała swoją karierę na otsie dekoruje domki ujebany w depo a masz czelność mówić o kimś innym, jak ja tu po darashii latałem z ludźmi to Ty mini staminy robiłeś żeby mieć ppki na kolejny zjebany remont domku bo się kolesiowi simsy z tibia pojebaly, a jak żaden team tutaj nie gra a od nas zostało 5 osób, wyszedłeś z nory na jedna walkę i wypisujesz jakieś wypociny na forum tak jak ta reszta przygłupów co war zone na oczy nie widziała
https://youtu.be/Eu8_J_MInY0 - szukaj moich kolorków masz tu filmik z 20-30 walk i na każdej byłem a to i tak 10% tego co wogole było 2 lata temu
Pooglądaj sobie może się czegoś nauczysz, a Ty czym kurwo się pochwalić możesz? Zdjęciami posiadłości na forum na która i tak każdy kładzie chuja
A co do tematu to widzicie psy szczekacie najwiecej a chuja działacie, trzy tematy robiliście, kilka miesięcy płaczu i bez skutku, ja dwa dni popisałem i support poprawiony, a wiecie dlaczego? Bo jesteście jebanymi błaznami z 60 iq którzy nie maja żadnych sensownych argumentów tylko pisanie o tym ze ktoś z depo nie wychodzi, albo wyzywanie, otrząśnijcie się ludzie przeciez tutaj od roku żaden poważny team nie gra, a jak grał to dobijaliscie 600k lvle na wędce, a się prujecie do ludzi co 3 rebornami się bili przez kilka miesięcy dzień w dzień kiedy Wy nawet jeszcze nie graliście na tym otsie.
Rozumiem jakby Omen czy Sandał czy ktoś z oldow coś pisał, ale jakiś kurwa wedkarz z pizdy, genetix, xoordis, trawa, tropeheus czy inni nieudacznicy to śmiech na sali. Daliście zarobić ładne pieniądze ludzia z sztywno kupując od nich wszystko co się dało jak już nikt nie grał i z tego jesteście znani poza rexia