Forum zostało otwarte!
Cytat: Omen w 18 Lipiec 2022, 10:04:45Cytat: pater112 w 18 Lipiec 2022, 09:54:08Nic nie wyjaśnione Omen, przestań pierdolić za przeproszeniem bo raz mówisz że może bić 9 osób później że 6 a tak serio to jest 5 targetow możliwych ewentualnie ava które nic nie bije, a Ty masz 2 chary z uhem+ sio którego nie da się od mwalowac... Ja czekam aż się tu Mrozu wypowieZamknij pizde randomico idz i sobie sprawdź, muteDobra wez juz skoncz spamowac, zajebales tu 2 strony zbednych komentarzy. A temat tyczy sie czy def jest do podbicia.
Cytat: pater112 w 18 Lipiec 2022, 09:54:08Nic nie wyjaśnione Omen, przestań pierdolić za przeproszeniem bo raz mówisz że może bić 9 osób później że 6 a tak serio to jest 5 targetow możliwych ewentualnie ava które nic nie bije, a Ty masz 2 chary z uhem+ sio którego nie da się od mwalowac... Ja czekam aż się tu Mrozu wypowieZamknij pizde randomico idz i sobie sprawdź, mute
Nic nie wyjaśnione Omen, przestań pierdolić za przeproszeniem bo raz mówisz że może bić 9 osób później że 6 a tak serio to jest 5 targetow możliwych ewentualnie ava które nic nie bije, a Ty masz 2 chary z uhem+ sio którego nie da się od mwalowac... Ja czekam aż się tu Mrozu wypowie
Gdzie masz defa omenik esa zamknąć to możesz jedynie ryj teraz pozwalam ci
Powiedz to omeniastemu Mrozek bo biedny tam siedzi