gra gdzie 600k na 5 rebornie wbijasz w kilka dni jest kurwa bezsensowna, fajnie jak masz wyzywanie przy wbijaniu levela a nie, ze wpierdalasz sie w elite punkty kupujesz itemy i w tydzien masz wyexpionego kolejnego reborna xD
na 5 rebie jak wejdziesz na HH leci wolno ale nie aż tak jak na 6 rebie xd
na 6 rebie na 600k na dramie miałem 80lvl na godzię xd więc to jest wolno
rozmawiamy(przynajmniej ja) o 5 rebornie wiec chuj mnie to obchodzi ile miales na tym 6, jak ty kurwa oczekujesz ze mrozek ci da reborna nowego, wpiszesz go 10 minut po aktualizacji a za 2 tygodnie bedziesz nim blokowac questy to masz najebane w bani poteznie, bardzo dobrze ze sie tego nie expi szybko, ja bym w ogole stage zmniejszyl na tym 4 rebornie bo jak expilem swojego palka, to to lecialo tak jak na 1 xD
od 400k masz 9 respow hh + noloss + hunting arena, po pierwsze wystarczajaco a po drugie i tak wybijacie randomow za kazdym razem jak chcecie expic (my tez tak robilismy wiec nie mowie, ze jestescie kurwami z tego powodu) ale wam czy nam jakbysmy kiedys wrocili nie potrzeba nowych respow, randomom juz predzej a zeby to rozwiazac wcale nie trzeba dodawac nowych potworkow
a druga sprawa pisales ze sa potworki do 75k, ta są ale jak santander expil na death strikerach to przez tydzien tam wejsc nie moglem swiezo zrebowanymi charami bo tak dlugo to wbijal xD dlatego jak juz dodawac mobki to lepsze od strikerow/lepsze respy strikerow bo imo tam jest najwieksza luka xD