Here you can change website language:

Autor Wątek: Zimowa aktualizacja  (Przeczytany 4658 razy)

Trauma

• Przybysz
  • *
  • Reputacja: 0
Odp: Zimowa aktualizacja
« Odpowiedź #30 dnia: 10 Styczeń 2025, 10:00:09 »
Dodam:
6. Usunąć per char limit exp rybek (nikt tego nie ma multum, a te ograniczenie i tak jest po prostu niepotrzebne) Zazwyczaj po dodaniu nowego reba i tak blokujesz możliwość używania tego.
7. Zmienić może ilość dung dolli do odebrania 800 leveli na 3 (teraz 4 albo 5 - nie pamiętam dokładnie), przy okazji odblokowywujac je do 7 reba, bo z tego co kojarzę zablokowales je na piątym czy szóstym rebie i do teraz chyba zablokowane to jest.

Zmienilbym tez czestotliwosci locenia lodzikow lub ich czas, bo w aktualnej chwili ciezko jest uzbierac te lodziki bez ich roztopienia sie...

Odysen

« Odpowiedź #31 dnia: 10 Styczeń 2025, 15:26:59 »
Nie będę przywracał DC, bo już dodałem do Elite Azerusa, tylko większą ilość niż leciała z Impów/Warlocków. Co do usunięcia wszystkich eventów też odpada i nieprawdą jest, że AFK'i je wygrywają. No i automatyczny cast jak CI przeszkadzadza to sobie dodaj to do bota macro(600000, "cast off co 10 min", function()
  say("/cast off")
end)
Ja bym usunął to i dodał moba gdzie ek się trzyma 5 reb i wyżej
Specjalnie robiłem konta pod diablic imp "Bo jest za dużo" można zmienić na "bo tak chciało sztywno"

darek199817

« Odpowiedź #32 dnia: 12 Styczeń 2025, 23:43:28 »
Dodałbym możliwość sprawdzenia historii transakcji  pp czyli, wiesz za co przybyło ci pp i na co wydałeś pp

Trauma

• Przybysz
  • *
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #33 dnia: Dzisiaj o 00:32:58 »
Naprawiłbym jeszcze buga, bo rozga dla ms/ed zabiera po 1-2% many jezeli dobrze widzialem, i jak bije potwory to szybciej pada taka postaci wiec wiekszosc expi bez owych wandow....
Zmienic to zeby nie zabieralo many, to tak jak rp bije z kuszy i by mu zabieralo hp.....