Nie bo się zanudzicie na tym otsie xD, poczekajmy jeszcze na opinie paru forumowiczów.
No offence, ale nie wiem czy zdajesz sobie sprawę (lub tego nie widzisz, bo nie chcesz widzieć)...
już jest nudno. Zresztą trudno, żeby tak nie było, bo nie słucha się co ludzie mówią. Kolejne bezsensowne posunięcie: quest komornik - to OTS, kogoś nie ma 10/15 dni to automatycznie powinna być możliwość przejmowania domku albo staminerki w zamian za Hp/Mp, niektórzy zrobili quest jako pierwsi, w końcu przydatna rzecz, ale zamiast próbować naprawić bug'a lepiej dać staminera, a jak wykonałeś questa to Twój problem, nic z tego nie masz. Ze spellem 375k też cud - na serwerze może są 4 osoby z takim lvl, reszcie się już nie chce nawet expic, bo po co w ogóle expić jak po 350k wbijasz 300lvl 1-2h a padniesz i tracisz 360 - brzmi jak logika. Next: psalm i ta całkowicie pozbawiona sensu mała mapka z wąskim wyjściem... może jakbyś sam grał to dostrzegłbyś, że to poroniony pomysł. Holy rune - quest absolutnie chyba niewykonalny, a sama runa o kant stołu (żeby nie użyć innego słowa) rozbić - mam (bo zdobyłam z bossa) i bije 300k więcej niecałe niż zwykle Avalanche a w dodatku ma większy exhausted, czy w takim razie jest sens w ogóle posiadania tego, skoro nie jest wcale lepsze niż to co może zdobyć każdy?
Nie krytykuję, że wszystko jest złe, ale od dawna nic ciekawego poza demon bp chyba nie weszło.