Earante, nie widzę żebyście kogokolwiek zabijali i kogokolwiek bili. Nie rozumiem tego twojego znaczenia "wojna" u nas każdy bezkarnie expi od 3 dni ?
Gra rebornem jest kosztowna ? Dlatego sprzedajesz swojego 3 Reborna bo cie na niego nie stać ? Wszystko zrozumiale.
Czekałem sprzedajny Grubasku aż skomentujesz.
Sprzedałeś się na początku - płacąc sztywnym za expiole po czym zapłaciłeś ponownie za dojście do nich. - Nie mów, że nie - mam znakomite kontakty z ludźmi od Was - nie wszyscy mają podobne podejście do Waszego, wielu ludzi szanuje.
Wystarczy sprawdzić Twoje dedy jesteś takim ogarem - że od najmniejszego luru drakonixów walisz glebę.
Tobie nie zabraknie Dcków na blessy - masz tyle charów na godziny ustawione na tych dwóch domkach, że szczerze Dziwię się! - Że nie wspomagasz swoich ludzi materialnie i wciąż Tylko Sztywni płaczą na tym forum - Jesteś zarobas, ale dla siebie, nie dla nich - Tak?
Co do Reborna, mam opcje na zakup innego.
Posiadam kilka mniejszych rebornów - wymiana nie wchodzi w grę, więc wystarczy spieniężyć w punktach tego chara i kupić kolejnego.
Dzięki za zainteresowanie ^^
Czy ja cie w jakim kolwiek słowie obraziłem?
Masz tak zniszczona gościu psychike ze już sam szukasz bolca w dupę.
Sprzedajny ?
Powiem ci tak, ta wasza pseudo elo Gildia Gitow z Frontszejra to zadufane 15 latki którym mamusia jeszcze dupsko podciera bo srają wyżej niż widza.
Tak ty tez jesteś w tym gronie, dzieciaku na wakacjach bo sezon szkolny się skończył.
Osobnik który się tak odgrażał na poczatku, a gówno sam robi. Daruj sobie i skończ już pisać, bo jesteś tak żałosny. Podaj sobie rękę z kimbokiem i Huszcza dobrze sobie zróbcie. Przecież tyle wam do szczęścia wystarczy.
Ps: Pada od drakonixow bo bota nie pilnuje, i nie mam zamiaru sa sprawy ważne i ważniejsze niż jakaś zasrana tibia. Dla ciebie to cale życie wiec sobie nim żyj
Gada typek o okradaniu nie chce mówić kto ostatnio Huszczy 6 charow opierdolił z eq, do tego Earante ten co mówił ze w sztywno matki się rucha, a jakieś pajace takie jak wy cały czas to piszą, porównujesz nas do was. Uderz się w głowę dzieciak, masz tak durny łeb i takie durne argumenty ze szkoda slow.