Forum zostało otwarte!
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Dalentil to ten Ruvik? Jak tak to dużo zmienia.
Tak, taka moja decyzja, Ruvika za to z questami możecie bić. Czyli usuwam mu status randoma. Bany pozostają, bo było to nagrac i napisać temat o usunięcie mu statusu jak z innymi randomami co im usuwałem status, a nie zabijać.
Widziałem to nagranie, ale tak jak napisałem wyżej, trzeba było zrobić tak jak w innych wypadkach robiliście.
Cytat: Mrozu w 13 Styczeń 2022, 14:26:37Widziałem to nagranie, ale tak jak napisałem wyżej, trzeba było zrobić tak jak w innych wypadkach robiliście.No to rozpatrz sprawę inaczej .... gośc na lurował jak pisałem ( pomyśl nad krótszym banem ) akurat ja ujebany na tydzień na all postacie więc lipa xde
Sandał nie płacz odpoczniesz od Tibi... Szczypta odmóżdżenia od Rexi wskazana. Mrozu to robi dla Waszego dobra psychicznego jak i zdrowotnego. Powinniście mu browara za tpostawić ! Zdrówka dużo życzę wszystkim
Cytat: Mrozu w 13 Styczeń 2022, 14:24:34Tak, taka moja decyzja, Ruvika za to z questami możecie bić. Czyli usuwam mu status randoma. Bany pozostają, bo było to nagrac i napisać temat o usunięcie mu statusu jak z innymi randomami co im usuwałem status, a nie zabijać.Czyli można lurować randomów na questach ale random już nie może xdIdąc tym tokiem myślenia jeśli ja będę przeszkadzał randomowi on nie ma prawa się bronić ani nawet zrobić odwetu xd