Mój pomysł nie wiem jak z wykonaniem tego w sensie skryptowym ale fajne urozmaicenie:
-Mad Crab - znikanie i duża szybkość (zanim by się go złapało to chwilę by minęło, co prawda po złapaniu wyglądałoby to podobnie jak Krzychu napisał czyli, że ek tankuje ale początek chociaż inny)
- Stone Boss - respienie np co 30 sekund/minute 1 cyca przez co gracze musieliby jakoś reagować, żeby nie zginąć
- Rexor -teleportacja po tej części mapy co się respi też co dany interwał czasowy, w tedy by można zmniejszyć mu trochę hp, bo by się go tydzień biło ale też trochę urozmaicenie
- Psalm - tutaj taki dość chaotyczny pomysł mam, który za cholere nie wiem czy da się zaimplementować ale np skoro to pająk to może rzucałby sieć na graczy najbliżej niego i ona umożliwiałaby przejście mu po graczach przez co dostałby się do 2 linii graczy itd.
- Zethar może zostać jak jest bo w sumie pvp na nim
- Machinex - skoro laboratoria to może na tej części mapy co on się respi spadałby deszcz chemikaliów co x czasu na całą mapę przez co gracze musieliby szybko wbiec do pz? (coś trochę jak firestone event)
- Pustelnik - teleportuje losowego gracza w jego rangu do pz na wyspie bossow (jak np przeteleportuje jakiegos ek z przodu siebie to moze byc ciekawie)
Niektóre moje pomysły mogą wydawać się dziwne, ale no taka luźna propozycja od mnie - lepsza taka niż żadna. Dodałbym też losowość tych bossów w sensie, żeby nie było ściślę że poniedziałek crab, wtorek stone boss itd tylko losowo 20:30 napis na chacie 'Za 10 minut pojawi się boss na wyspie bossów' a o 20:40 np 'Zethar atakuje piekło'. Też by to trochę urozmaiciło, bo niektórzy to przychodzą już np 20;20 i siedzą na danym respie, w tedy też można bregona wykorzystać do puli losowań. Jak ktoś całe przeczytał to dzięki za uwagę, pozdrawiam