Czytanie ze zrozumieniem, widze, że edukacja w Anglii nie jest na wysokim poziomie, napisałem dzień w dzień nie cały dzień, przeczytaj jeszcze raz może zrozumiesz.
„Latawcu”, wszedłem na te 2 gathery na ptero i sam nie wierzyłem, że to Ty, bo byleś machany jak tradowa, zanim jeszcze walnąłem xloga z tego otsa, ale po przyznaniu się, że to Ty i świadomości co Ci zrobili na gatherze nie powinieneś tego w ogóle przytaczać, bo jest to poniżające, teraz trochę mniej, bo okazało się, że to ja, a na drugim gatherze Nightmares.
Tak siedziałem 24/7 przy kompie, były zdalne lub wakacyjki/ferie wiec cały czas siedziałem sobie w domku i uczyłem się/pracowałem (nie, nie szkółka już znamy ten wasz śmieszny argument i żart) z komputerem wiec bezkarnie robiłem co chciałem, wy za to z wielkim posiadaniem życia wpadaliście o 2/4/6/chuj wie, której wpadaliście 399k charami na moje achadki i próbowaliście mnie podgnoić.
Hipokryto? Przecież pisałem tak i jest na to dowód, dalej tak twierdze, to nie zmienia faktu, że Ty pisałeś to po tym, jak przegoniliśmy Was z Huszczim z otsa i po nocach snejkowałeś solo przez następne x miesięcy, ja napisałem to po tym, jak przez następny rok i parę miesięcy prowadzilem team dominando pomimo klod rzucanych pod nogi przez Mroza. Nie powstał tu żaden inny team i nie było żadnej walki wiec moje zdanie było prawdziwe w moim odczuciu.
Tak wiem, że machasz ich jedną ręką nie jest to zbyt duże osiągnięcie, mimo wszystko, gdybym wrócił wszystko wróciłoby do normy, mam jedynie nadzieje, że obie drużyny uzbierają trochę ludzi na 5 rebornie i zobaczę jakąś walkę na tym otsiwie.
edit; poza tym wydaje mi sie ze gathery na castle/zethary na 10minut zabieraja mniej zycia niz snejkowanie dzien w dzien i nie przychodzenie na gather
Chyba za duzo zdalnych opusciles w takim razie.
Spoko ze robicie gathery w 15 a potem sie pucujecie ze zajechaliscie 5 osob na ptero xD w sumie nic nowego, pol tego otsa tak robicie ale tu nie o tym bo to mnie nie rusza.
Mowisz o ostatniej bitce na ptero co majtalem was za majty lewo prawo jak chcialem? Nie wiem czy powinieneś sie cokolwiek na temat tej bitki odzywac. Sam wiesz jak było. Wiesz o mi na tym gatherze 'zrobili'? Udowodnili ze nawet jak posciagaja Ciebie i Nightmares to nadal nie macie podjazdu jak jest nas po rowno, bo tak im nasralem do ryja na tym gatherze, ze do teraz to zuja.
Pisze piaty raz i ostatni tak zeby takie najgorsze dna umyslowe jak alko sobie wpoily ze mamy wyjebane w ten 5 reb I w zbieranie ludzi, za to wy zbieracie randomow nawet wtedy gdy, jak to mowisz macie 'full dominacje'
Mi sie wydaje ze nadal nie bede mial czasu w tych godzinach, bo mam co robic o tej porze kurwa praktycznie kazdego dnia xD to najgorsza godzina jaka moze byc, jak skonczysz 18 lat albo znajdziesz dupe to zobaczysz ze gathery na otsiku nie sa najwazniejsze. Bossa zrobilem max 5 razy od jakiegos roku.
Jeszcze odnosnie tego przegonienia z hujszcza to nie zrobiliscie nic, 50% druzyny skonczylo grac zanim wogole postawiliscie jakikolwiek opór. Plus nadal pierdolisz smuty piszac ze pisałem cos o otsie.
Teraz juz calkiem na powaznie cynio. Nie snejkuje caly dzien, nie snejkuje pol dnia, nie snejkuje 1/4 dnia wiec skad w ogóle ta mysl? Bo jak juz to latam na charkach zlego nie dluzej niz godzine max 2 dziennie, w weekendy zupelnie nie mam czasu. Wy po prostu jak widzicie juz chara zlego to myslicie ze to ja xD tam napisales ze byles na 2 gatherach, ja pamiętam tylko jedna bitke, ta ostatnia a wczesniejsza to kiedy była?
Taki cpun alko to na chary sandala wypisuje jakby pisal do mnie xDD