Specjalnie zaloze konto w 2k25 na forum xD
A odnosze się tutaj do petów expienie tego peta jest 100 razy gorsze niż tego 8 reba wyżej, nie dość ze sam pet jest gównem aktualnie, to wymaga masy czasu jak ludzie mówią, że max jest ponad 100k lv(to jest serio jakiś żart) 1k lvl peta 24/7 expić się będzie szacuje z półtorej miesiąca gdzie kosztuje to w kurwe vc i czasu przelanego na achadach, bo lepszego expowiska nie ma by tego szocha expić, a mówie to tylko o 1k lvlu gdzie mam teraz 500 i pewnie 1k nie dotrwam bo mi psycha jebnie, i wykurwie xloga bo nie bede się przecież do 1k lvla 24/7 przez półtorej msc katowal na orshu by wyexpić peta gdzie system był pisany na kolanie kolegi na przerwie przed lekcją w zawodówce. od 23.04 się zajeżdzam 24/7 na tych pierdolonych achadach kasyna nie wyrabiaja zeby tego chuja utrzymać a mi coraz bardziej sie kurwa nie chce wiec nawet za obraze jak mi bana wypierdolicie to mi na rękę. Więc mówie co mi się nie podoba, że ten system z tego co wiem pracujecie nad nim tyle, a w kilka godzin bym napisał lepszy, bo pewnie w kodzie to macie makaron na starym tfs. Ja na to troche inaczej patrze niż normalny gracz, bo sam mam swoje otsy i czasami mnie dziwi, że to comunity orshowe wytrzymuje takie zaniedbania techniczne od strony administracji, w anime comunity to taki admin zostałby zbojkotowany, a tym bardziej jego projekt. Ba stawiałem otsy naruto dla zabawy gdzie było praktycznie f2p bez jakiegokolwiek itemshopa, nic z tego nie zarabiałem i nie było przy nim ani przy innych takiej sytuacji, że wypuszczam nieskończone gówno, albo nie naprawiam czegoś, a tym bardziej gdzie wy się z tego orsha w pewien sposób utrzymujecie to już jest śmiech na sali

Taki mój statement ^.^ Teraz zobaczmy czy potrafisz przyjmować konstruktywną krytykę