Here you can change website language:

Autor Wątek: Co byscie pozmieniali na rexii [TEMAT DYSKUSYJNY]  (Przeczytany 4224 razy)

Odysen

Odp: Co byscie pozmieniali na rexii [TEMAT DYSKUSYJNY]
« Odpowiedź #15 dnia: 02 Maj 2025, 16:49:30 »
Wprowadziłbym związki zawodowe.
Wprowadziłbym inżynierów do położenia kafelek w depo czasami już odpadają na utani hur jak biegałem
Wprowadziłbym zakaz zabijania na questach wszystkich
Quest na Ec.Rc.
Darmowy dostęp do dreama i tak ciężko zrobić go.
Skoro i tak ludzie płacą za vps na wędki to lepiej dodać za 100 PLN wędkę Milion użyć co sekundę możesz łowić (nie daje fishingu) niż blokować mc na ip :D jeśli ktoś chce robić konta niech robi nie wiem po co to blokować.

Odysen

« Odpowiedź #16 dnia: 03 Maj 2025, 23:43:17 »
Jescze możecie dodać exp do bestii może ktoś woli puścić bota i iść spać a ktoś milion bestii upierdolić na reba lub wymyślę coś w tym rodzaju jedynie coś podobnego jest na dreamie ale i tak pewnie nikt na to nie chodzi

SiR mOST

« Odpowiedź #17 dnia: 04 Maj 2025, 07:57:52 »
Wczoraj analizowalem exp rate i zobaczylem lekkie niedopatrzenie na stronie badz Twoje Mrozu a, ze temat dyskusyjny, wiec zapraszam do dyskusji co myslicie o tym.

Wedlug strony:
7   0.15x
8   0.05x

Wczoraj zauwazylem na przykladzie gracza o nicku Pana Elvisa (7 reborn 80k) ile dostaje za jednego phyrusa i sobie szybko to przeliczylem.
Wiec on dostawal na sucho za jednego potwora 0.75 levela, ten sam level na 8 rebornie dostaje jakos 0.08 (na szybko przeliczajac 8 reborn dostaje 9 razy mniej za potwora niz 7 rebornowy gracz na tym samym poziomie). Wiec pytanie sie narodzilo czy Ty Mrozu przypadkiem za niskiego exp stage nie wpisales niz planowales? Bo wedlug strony to jest wielblad i to dosc duzy wielblad, bo na moje to jest za duzy przeskok jesli chodzi o expienie 8 reborna niz 7.

« Ostatnia zmiana: 04 Maj 2025, 08:05:48 wysłana przez SiR mOST »

Osoby które lubią ten post: Sandal

Aslanek

« Odpowiedź #18 dnia: 04 Maj 2025, 09:11:56 »
najlepiej exp na 8 rebie bo jest tragedia ! Po obliczeniach mosta widać że jest cos zjebane po prostu

Osoby które lubią ten post: Sandal, SiR mOST

Freeit

• Przybysz
  • *
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #19 dnia: 04 Maj 2025, 10:14:51 »
Specjalnie zaloze konto w 2k25 na forum xD
A odnosze się tutaj do petów expienie tego peta jest 100 razy gorsze niż tego 8 reba wyżej, nie dość ze sam pet jest gównem aktualnie, to wymaga masy czasu jak ludzie mówią, że max jest ponad 100k lv(to jest serio jakiś żart) 1k lvl peta 24/7 expić się będzie szacuje z półtorej miesiąca gdzie kosztuje to w kurwe vc i czasu przelanego na achadach, bo lepszego expowiska nie ma by tego szocha expić, a mówie to tylko o 1k lvlu gdzie mam teraz 500 i pewnie 1k nie dotrwam bo mi psycha jebnie, i wykurwie xloga bo nie bede się przecież do 1k lvla 24/7 przez półtorej msc katowal na orshu by wyexpić peta gdzie system był pisany na kolanie kolegi na przerwie przed lekcją w zawodówce. od 23.04 się zajeżdzam 24/7 na tych pierdolonych achadach kasyna nie wyrabiaja zeby tego chuja utrzymać a mi coraz bardziej sie kurwa nie chce wiec nawet za obraze jak mi bana wypierdolicie to mi na rękę. Więc mówie co mi się nie podoba, że ten system z tego co wiem pracujecie nad nim tyle, a w kilka godzin bym napisał lepszy, bo pewnie w kodzie to macie makaron na starym tfs. Ja na to troche inaczej patrze niż normalny gracz, bo sam mam swoje otsy i czasami mnie dziwi, że to comunity orshowe wytrzymuje takie zaniedbania techniczne od strony administracji, w anime comunity to taki admin zostałby zbojkotowany, a tym bardziej jego projekt. Ba stawiałem otsy naruto dla zabawy gdzie było praktycznie f2p bez jakiegokolwiek itemshopa, nic z tego nie zarabiałem i nie było przy nim ani przy innych takiej sytuacji, że wypuszczam nieskończone gówno, albo nie naprawiam czegoś, a tym bardziej gdzie wy się z tego orsha w pewien sposób utrzymujecie to już jest śmiech na sali :D Taki mój statement ^.^ Teraz zobaczmy czy potrafisz przyjmować konstruktywną krytykę :)
« Ostatnia zmiana: 04 Maj 2025, 10:54:08 wysłana przez Freeit »

Odysen

« Odpowiedź #20 dnia: 04 Maj 2025, 10:49:09 »
najlepiej exp na 8 rebie bo jest tragedia ! Po obliczeniach mosta widać że jest cos zjebane po prostu
może miał exp odpalony?

SiR mOST

« Odpowiedź #21 dnia: 04 Maj 2025, 11:51:33 »
może miał exp odpalony?

z expem x2 mial poltora levela a nawet ponad, wiec czysto matematycznie dzielisz przez dwa i by mial na czysto jakies 0.75 a nawet ponad

Mrozu

« Odpowiedź #22 dnia: 04 Maj 2025, 14:16:48 »
No jest może jeszcze delikatnie mniejszy na tym 8 rebie, ale nie chcę zwiększac, żeby za 2 miesiace nie bylo maxów i znowu rok czekania na reba.

Sandal

« Odpowiedź #23 dnia: 04 Maj 2025, 14:27:34 »
No jest może jeszcze delikatnie mniejszy na tym 8 rebie, ale nie chcę zwiększac, żeby za 2 miesiace nie bylo maxów i znowu rok czekania na reba.

ale moża by np. raz na miesiac odpalic 2x na te 8 reby żebysmy sie nie załamali expiąc xD

SiR mOST

« Odpowiedź #24 dnia: 04 Maj 2025, 14:32:58 »

Gdyby byl delikatnie mniejszy to by byl exp stage taki jak na stronie, a jest drastycznie niski wzgledem 7 reba xD
Przeciez za rok na 9 rebie nie bedzie sie oplacalo na mobach w ogole expic po wpisaniu reba

Osoby które lubią ten post: Sandal, Omen

Omen

« Odpowiedź #25 dnia: 04 Maj 2025, 18:42:32 »

Gdyby byl delikatnie mniejszy to by byl exp stage taki jak na stronie, a jest drastycznie niski wzgledem 7 reba xD
Przeciez za rok na 9 rebie nie bedzie sie oplacalo na mobach w ogole expic po wpisaniu reba

Naczelnemu chodzilo o to, ze jednak jest 'delikatnie' mniejszy exp stage niz ten napisany na stronie - delikatnie mial na mysli 0.01x

Osoby które lubią ten post: SiR mOST

SiR mOST

« Odpowiedź #26 dnia: 04 Maj 2025, 19:29:37 »
Co nie oznacza, ze i tak moglby ten exp stage dzwignac xd

Odysen

« Odpowiedź #27 dnia: 05 Maj 2025, 00:31:12 »
Mam nadzieję że te 30 kont na IP zostanie przywrócone.
Możesz też dodać że przez x czasu się nie będzie traciło lvla etc. Może ludzie będą bardziej chętni do wychodzenia z dpeo i bicia się..