Ja sam widziałem takie przypadki, ale oni po prostu raczej korzystają z osób, które mają cavebota na daną kratkę, a taką osobę bardzo łatwo wynieść z PZ.
Jakiś szczyl podpowiedział Ci patent z cavebotem
Jednak ja Ci powtarzam, że my nie mieliśmy i nie mamy cavebota włączonego.
Tak głupi nie jesteśmy. Owszem, idzie wynieść osoby z cavebotem trapując ich i pchając - wszyscy to wiedzą.
Jednak ten przypadek jest inny. Mamy włączony jedynie !afk on - postać sama zmienia pozycję - powtarzam, nie mamy włączonego wayponta.
Nie wytłumaczysz realnie przemieszczenie moich charów sporadycznie na koniec dp = Sam byłem świadkiem, jak moja postać na raz przemieściła się pół odległości dp.
Inni ludzie z mojego teamu - z rozmowy z nimi, mówili jasno - mieli również włączony jedynie !afk on - bez cavebota, ich chary również przemieszczały się.
Nie ignoruj tego problemu. Najlepiej zwalić to na włączonego cavebota i zamieść problem pod dywan. Jednak zapewniam Cie, problem nie jest w włączonym wayponcie - myślę, że to systemowe działanie. Jeżeli twierdzisz, że żaden Administrator nie robi tego ręcznie -Sprawdź to proszę.
Postaw kilka charów na zwykłym !afk ON - w różnych pozycjach. Jedną na wędce poziomowej, drugą na zaawansowanej, trzecia na połowowej przez dwa dni - potwierdzisz moje słowa.
@Mrozu